Consultatie primara Pentru programari
0724 339.456-0766 278.996
 
 
 
Sugestii si Reclamatii
 
Toate drepturile rezervate © Copyright THE ONE DENTIST 2008.
 
 

DESPRE NOI - CABINET STOMATOLOGIE THE ONE DENTIST

Cine suntem

THE ONE DENTIST este un cabinet de stomatologie privat care ofera pacientilor sai servicii stomatologice de prima calitate.
Situat intr-o zona usor accesibila in zona intersectiei Mihai Bravu cu Vatra Luminoasa, in cadrul cabinetului veti gasi o ambianta calda si o echipa de medici entuziasti gata sa raspunda cu promptitudine si profesionalism nevoilor dumenavoastra.
La THE ONE DENTIST veti beneficia servicii stomatologice generale si specializate, de cea mai buna calitate, care va vor ajuta la imbunatatirea si mentinerea sanatatii dintilor dumneavostra.

Cabinet Stomatologie - Stomatologe

Experienta

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatii.
Colaboram cu o echipa de profesionisti include specialisti din toate specialitatile dentare: stomatologie generala, estetica dentara, chirurgie orala si maxilo-faciala, ortodontie, endodontie, stomatologie pediatrica si parodontologie.

Aparatura/Materiale

Datorita preocuparii permanente si a dorintei de perfectionare, personalul cabinetului nostru de stomatologie este intotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale si metode de tratament prin participarea continua la congrese si manifestari stiintifice.
Fiecare tratament si tehnica utilizata in cabinet se desfasoara dupa o conduita riguroasa de igiena iar dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, permitand tratamente medicale si estetice de o inalta calitate.

Principii

RESPECT PENTRU SANATATEA SI TIMPUL PACIENTILOR NOSTRII
Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii.
De aceea, misiunea numarul unu a fiecarui specialist din echipa noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Vom dedica timpul necesar, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte, si avem grija sa respectam ora de programare. Pentru pacientii inregistrati in clinica noastra, urgentele medicale sunt tratate preferential.

COMUNICARE Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialistilor si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament.
Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.

RESPONSABILITATE Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ onestitatea, confidentialitatea si etica.

EXCELENTA IN SERVICIILE STOMATOLOGICE Suntem determinati sa aplicam cele mai inalte standarde de profesionalism in tot ceea ce facem. Angajamentul nostru pentru perfectionare continua reprezinta baza excelentei profesionale.